Nicole Gumatay
Nicole Gumatay
28 juni 2018

Lederskap i det digitale skiftet

På dette seminaret kan du som leder få de beste tipsene til hva du bør tenke på i den digitale tidsalder, fra en av forfatterne bak boken «Leading Digital Transformation» – Joakim Jansson!

Hva gjør de lederne og virksomhetene som lykkes med den digitale transformasjonen – og hva har de til felles? På Cloudfrokost får du et innblikk i hva du bør gjøre når, og hvorfor «hvordan» er viktigere enn «hva» i det digitale skiftet.

Den 8. november får vi nemlig storfint besøk fra Sverige av Joakim Jansson, en av DigJourneys gründere og medforfatter bak den nye boken Leading Digital Transformation. Joakim har lederbakgrunn fra selskap som MTG, Aller og Spray, og har allerede siden 2000-tallet hjulpet bedrifter med å forstå hva digitalisering fører med seg. Joakim har også utviklet Digital Maturity Matrix, en metodikk for digital transformasjon hos virksomheter. Gjennom konsulentselskapet DigJourney arbeider Joakim daglig med å gi bedrifter og ansatte inspirasjon til hva digitalisering kan føre med seg av fordeler og muligheter.

Som han sier: «You can’t stop the waves, but you can learn to surf!»

PS: Det vil bli mulighet for å kjøpe boken «Leading Digital Transformation» på seminaret til en spesialpris på 250 kr for én bok og 1000 kr for fem stk. Svar gjerne på denne mailen dersom du er interessert, så vi får en omtrentlig oversikt over antall bøker som ønskes.


Agenda:

08.00 – 08.30: Frokost og mingling
08.30 – 09.15: Lederskap i det digitale skiftet v/ Joakim Jansson
09.15 – 09.30: Avslutning

 

Meld deg på her!