Hils på Kristian – vår nye kollega!

Vi er så stolte over at vi har fått Kristian Badendyck Fjeldstad med på laget! Han kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder i Kirkens Bymisjon, og han er allerede i full sving i Cloud Media.

– Jeg har en allsidig bakgrunn, og kommer til å jobbe med ulike oppgaver innen kommunikasjon og prosjektledelse i Cloud Media. Jeg er opptatt av å tenke strategisk for å nå målene som settes, og brenner for å hjelpe bedrifter til å ta i bruk de fantastiske mulighetene gjennom digitale kanaler for å oppnå resultater.

Før Kristian sluttet i Kirkens Bymisjon var han prosjektleder for et omfattende og komplekst digitaliseringsprosjekt for organisasjonens 2000 ansatte og 200 virksomheter. Han var sentral i forberedelsene og gjennomføringen av TV-aksjonen 2018, blant annet som sosiale medier-ansvarlig. I løpet av årene har han utarbeidet og ledet en rekke store og små kommunikasjons- og innholdsstrategier, og spilt en sentral rolle i organisasjonens kommunikasjons- og markedskampanjer.

– Jeg har selv fått kjenne på hvordan det er å skulle ta tak i digitale utfordringer og muligheter, uten å helt vite hvem man skal gå til eller hvordan man skal gripe fatt. Fra å lage ny webside, til smart bruk av sosiale medier, til gjennomføring av kampanjer, til utvikling av innhold som folk vil ha. Som kunde fikk jeg oppleve hvordan Cloud Media er sammensatt til å løse disse behovene, enten med egne folk eller gjennom sitt enorme nettverk. Jeg ble kjent med en svært kompetent, varm og verdiorientert gjeng, som ønsket å gjøre meg god i min hverdag som kunde. Nå er det en ære å få være med på laget.

Vi ønsker Kristian varmt velkommen til oss!


Prosjektleder/innholdsrådgiver Caroline Korsvoll

Caroline Korsvoll

Prosjektleder/Innholdsrådgiver

caroline.korsvoll@cloudmedia.no