Stillingsannonse

Vi søker digital designer

Vi er på jakt etter et visuelt og kommersielt hode som kan være med på å løfte digital design til nye høyder i Cloud Media og for våre kunder.

Vi dagdrømmer om en designer med mye og bred erfaring, som er løsningsorientert og nysgjerrig på hva som rører seg innen digital design, innholdsmarkedsføring og ulike former for interaktivt innhold. Vi tenker at du har god erfaring med å designe for, og utvikle innhold til, alle digitale flater og kanaler.

Vi trenger en designer som trigges av å tenke kreative løsninger for hvordan ulikt innhold kan nå fram og skinne. En som er rå på webdesign og konseptutvikling og som har erfaring med filmredigering, profilutvikling og generell grafisk design.

Du er ikke redd for å prøve noe nytt og synes det er gøy å teste ut nye løsninger. Det du ikke fikser selv, klarer du identifisere og løse i samarbeid med andre ved å trekke til deg nødvendig ressurser utenfra.

Du kommer med ideer og forslag, og kan vise dem gjennom mood boards, skisser og webdesign, eller bruker andre virkemidler som kan visualisere et budskap. Du har også evnen til å skape et helhetlig visuelt uttrykk for våre kunder.

Du kan jobbe i programmer som Illustrator, InDesign, Powerpoint, Photoshop, Adobe XD, WordPress og Premier Pro. Dersom du har kompetanse innen motion design og UX er det strålende. Har du i tillegg erfaring med koding og utvikling av nettsider, tar vi av oss hatten og håper du vil søke!

I tillegg til å være en råtass av en designer, har du en fin personlighet. Du er blid, positiv og nysgjerrig, du tør å utfordre det etablerte og setter din stolthet i å levere innenfor rammene du har fått. Dine fremtidige kollegaer har det veldig gøy på jobb, vi ler mye, liker å nerde og synes til og med det kan være gøy å være sammen etter jobb! Høres dette ut som noe for deg, så vil vi veldig gjerne høre fra deg.

 

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, en individuell utviklingsplan og mulighet for å bli deleier i selskapet.

 

Søknadsfrist: Snarest

 

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt!


Prosjektleder/innholdsrådgiver Caroline Korsvoll

Caroline Korsvoll

Kreativ leder/ innholdsrådgiver

caroline.korsvoll@cloudmedia.no