Skip to content

Blogg

Gode råd trenger ikke alltid å koste noe. På denne bloggen deler vi kunnskap om og erfaringer fra SEO, innholdsmarkedsføring, forbrukerinnsikt og sosial og betalt spredning.

Aktuelt
7 jun 2018

Den årlige prisutdelingen i Oslo samler merkevareaktører fra Orkla Skandinavia, Baltikum og India til en hyllest av gode vekst- og innovasjonsinitiativ i konsernet. Og det var her, blant 700 deltakere og 250 andre nominerte, at familiekonseptet Plusstid fikk sølv i kategorien «One Orkla».

Les mer her

Når et 200 år gammelt forsikringsselskap ikke gjør det, trenger kanskje ikke du heller å føle deg for gammel for Snapchat? – Jeg har fått høre at bank og forsikring ikke har noe på Snapchat å gjøre, fortalte Marie Brudevold til et fullpakket lokale under Cloud Medias første frokostseminar i 2018, den 22. januar.

Les mer her

En av Clouds faste samarbeidspartnere, Trond Lyngbø fra Search Planet, er regnet av Forbes.com som en av verdens 25 fremste SEO-spesialister. Interessen i salen var derfor stor da den blide bergenseren torsdag 11. mai gjestet Cloud Medias femte frokostseminar for sesongen.

Les mer her
SEO
27 apr 2017

Stemmestyrte søk, søk ved hjelp av mobilkameraet og enda større vekt på relevans og kvalitet. Les om tre av årets store trender innen søkemotoroptimalisering.

Les mer her