Skip to content

Personvern

Denne personvernerklæringen informerer om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger når du benytter våre tjenester og om dine rettigheter.

Personopplysninger som innhentes og behandles

Vi innhenter personopplysninger for å tilby og forbedre vår tjeneste til deg. Ved bruke av våre tjenester kan vi be om personopplysninger for å ta kontakt eller identifisere deg. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer, e-post adresse og bruksdata. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenesten.

Formålet med behandling av personopplysninger

  • For å ta kontakt og tilby våre tjenester
  • For å gi tilgang til våre tjenester
  • For å sende relevant informasjon
  • For å gi kundeservice og støtte
  • For å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Lagringstid

Dine personopplysninger blir lagret så lenge du er kunde hos oss, og i minst 3 år etter at tjenestene og kundeforholdet er avsluttet. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst 5 år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning. Utenfor kundeforhold slettet personopplysninger etter databehandlingen er avsluttet.

Rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende oss en e-post.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontaktinformasjon

hei@cloudmedia.no
Cloud Media Service AS, Langkaia1, 0150 Oslo

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider. I tråd med vanlig praksis på Internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet, men vi har ikke tilgang til personopplysninger eller kan knytte handlinger på nettstedet til enkelte personer.

Google Analytics (ga, gat og _gid)
Samler inn og analyserer informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet.

Facebook (fbp)
Blir brukt av Facebook for annonsering.