Elkjøp Nordic

Elkjøp ligger et hestehode foran konkurrentene i elektronikkbransjen ved å satse på hjelpsomt og nyttig innhold som forbrukerne lett kan finne i Google – når de trenger det.

Vi er stolte av å dele grunnverdier med Elkjøp – nemlig å gjøre våre kunder gode. Dette ble utgangspunktet for vårt samarbeid som hittil har resultert i over 100 artikler om alt fra mobiler til oppvaskmaskiner, på Elkjøps/Elgigantens/Giganttis nettsider i hele Norden. Artiklene er basert på en omfattende søkeordsanalyse gjort av vår samarbeidspartner Search Planet, i henhold til samtlige av Elkjøps produktkategorier. Vår jobb er å hjelpe Elkjøp til å ta ut potensialet i søkeordsanalysen i form av relevante artikler spekket med tips og råd om Elkjøps produkter.

For hvordan kan kundene vite at det for eksempel er en dampvasker de trenger før de i det hele tatt har kunnskap om hvordan en slik fungerer – eller er det heller en robotstøvsuger de bør ha? Hva er hovedforskjellen mellom billigere og dyrere modeller? Og etter at produktet er kjøpt: Hvordan bruker de den og hva gjør de hvis noe plutselig ikke virker som det skal?

Dette er typiske spørsmål som dukker opp i kundereisen, og disse kan Elkjøp nå besvare gjennom informative artikler – enkelt forklart for den gjennomsnittlige forbruker. Og jo mer opplyst forbrukeren blir, jo mer sannsynlig er det at de tar kvalifiserte valg av produktene de kjøper og blir fornøyde. Dette er ikke minst viktig når stadig flere kjøp blir gjort over nettet, hvor den kunnskapsrike Elkjøp-selgeren ikke får gitt kunden sine råd og anbefalinger før handelen er gjort. På denne måten kan Elkjøp allikevel nå ut til kundene sine allerede når de researcher etter svaret på et problem eller et behov i Google.

I tillegg til å skrive og oversette artikler for Elkjøp, bistår vi også med rådgivning og kursing av Elkjøps interne skribenter, som en del av en større content-satsning i Elkjøp Nordic.

Hva vi gjør

  • Prosjektledelse
  • Søkeordshjul
  • Artikkelplan
  • Tekstproduksjon på norsk og engelsk
  • Oversettelse til svensk, dansk og finsk
  • Kursing og rådgivning innen SEO og Google-skriving